Protivprovalni sistemi

Sistemi protiv provale i prepada, uz protivpožarne sisteme, su najduže prisutni na svetskom tržištu, što znači da postoje utvrđeni standardi i norme koje moraju biti zadovoljene.

Kompanije Satel i Honeywell se nalaze u samom vrhu svetskih proizvođača protivprovalnih sistema i njihovi proizvodi, osim što zadovoljavaju sve postojeće standarde i norme, postavljaju nove granice kvaliteta i uvode nove tehnologije.

Naša ponuda obuhvata uređaje i sisteme za zaštitu svih vrsta privatnih i javnih objekata i poseda svih veličina.

Vršimo procenu ugroženosti objekta i projektovanje protivprovalnih sistema svih veličina kao i integraciju drugih sistema tehničke zaštite sa protivprovalnim sistemom. Projekte izrađujemo u skladu sa svim domaćim i evropskim standardima.

Svima nama je cilj da osiguramo teško stečenu imovinu i povećamo ličnu sigurnost i zbog toga Vam preporučujemo naše protivprovalne sisteme.

Almaks u ponudi ima alarmne centrale, sirene, strob svetla, senzore, detektore pokreta i loma stakla, mikrotalasne detektore panik tastere, ic barijere, bežične sisteme i još mnogo toga renomiranog svetskog proizvođača Satel (Versa, Abax, Micra i Integra) ili Honeywell (Galaxy, Abax).


Cenovnik Cenovnik


Koristimo kolačiće kako bismo vam osigurali najbolje iskustvo na našoj veb stranici. Daljim korišćenjem našeg sajta računamo da se slažete sa ovom politikom.